Kauden 2015 CUP-kilpailut: Ilmoittautuminen ja kilpailukutsu

Ilmoittautuminen

Kauden 2015 BMX-cup kilpailuihin ilmoittaudutaan kilpailunjärjestäjälle seuroittain. Tätä varten seuran kannattaa ladata ja täyttää valmiiksi excel-lomake, joka löytyy kilpailut/materiaalia sivuilta. Tähän voi tallettaa kaikki seuran ajajat. Sen avulla on helppo ilmoittautua kaikkiin kilpailuihin ruksaamalla ko. kilpailuun osallistuvat kilpailijat.

Seurojen pitää sopia vastuuhenkilö(t) ilmoittautumisten hoitamiseen ajallaan, kilpailulisenssien ja osallistumismaksujen tarkistamiseen sekä huolehtia siitä että kilpailijat/vanhemmat tietävät kilpailukäytännöt mm. ilmoittautumisen osalta.

Kilpailukutsu

Kilpailunjärjestäjät ilmoittavat kilpailukutsussa yhteystiedot, mihin haluavat ilmoittautumislomakkeet vastaanottaa sekä viimeisen ilmoittautumispäivän. Viimeisen ilm.päivän jälkeen tulleita ilmoittautumisia ei järjestäjä ole velvollinen hyväksymään.

Kipailukutsussa on myös mainittava, miten osallistumismaksu maksetaan. Osallistumismaksu on maksettava kaikista ilmoittautuneista ajajista.

Kilpailukutsu julkaistaan (ja päivitetään tarvittaessa) järjestävän seuran omilla nettisivuilla. Bmxracing.fi sivuille tulee linkki kilpailukutsuihin. Malli kilpailukutsusta on ladattavista täältä.

 

Lisätietoja aiheesta: info@bmxracing.fi